Voices Of Earth - Sound & Voicehealing

Een persoonlijke, voor jou, een vriend, kennis, familielid of partner ingezongen, gespeelde en op jou of hem/maar afgestemde meditatie track!


Ontvang een
hoogwaardige kwaliteit audio bestand in .WAV en .MP3 formaat per e-mail toegestuurd, die je zo vaak terug kunt luisteren als je wilt!

De
duur van de meditatietrack ligt tussen de 15 en 20 minuten.


KENNISMAKINGSPRIJS TOT 4 APRIL 2022:
€33,33

Na 1 Mei €55,55 - 𝘉𝘦𝘵𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘢𝘧, 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘵𝘰𝘵 𝘣𝘦𝘵𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘢 𝘛𝘪𝘬𝘬𝘪𝘦, 𝘣𝘢𝘯𝘬 𝘰𝘧 𝘰𝘱 𝘧𝘢𝘤𝘵𝘶𝘶𝘳.


  • Jouw eigen auditieve plek van rust en bezinning

  • Een afgestemde soundscape die je proces van dit moment, en in de toekomst, ondersteunt

  • Jij bent uniek, de opname die ik voor jou maak is uniek en alleen in jouw bezit

  • Gebruik de opname waar je wilt, voor jouw eigen workshop, training etc.!* 

    *Het is niet toegestaan de integrale opnamen te verkopen of herdistribueren op online streaming diensten en Social Media kanalen zoals Spotify, YouTube, Facebook, Instagram etc. Een snippet van max. 40 seconden gebruiken onder jouw eigen content op Social Media kanalen is wel toegestaan, mits dit met naamsvermelding van de artiest gebeurt. 

BESTEL JOUW PERSOONLIJKE OPNAME

Bel of stuur me een Whatsapp of Telegram bericht op 06-51555667
of
Vul het formulier hieronder in
en ik neem contact met jou op!

Als je overgaat tot bestellen ontvang je van mij een betaallink. Na ontvangst van de betaling houden we een gesprek per telefoon om af te stemmen. Na dit gesprek duurt het maximaal twee weken voordat je de meditatie track per e-mail ontvangt.

 
 
 
Voor mezelf
Voor iemand anders
 
Tikkie
Bankrekening
Factuur
Anders
 
 
 

In mijn persoonlijke ontwikkeling leerde ik door meditatie, trancereizen, het ondergaan en geven van ceremonies en rituelen vanuit verschillende culturen en achtergronden en het werken met mijn adem en kou hoe mijn connectie met spirit en met de aarde werkt. Ook leerde ik hoe ik deze connectie middels mijn stem en gebruik van instrumenten aan jou kan laten horen om jouw connectie met de aarde te versterken. Deze connectie is een bedding voor jouw proces. In de muziek en zang zitten bepaalde klanken en tonen die bepaalde lagen raken: bewust, onbewuste, energetische en fysieke lagen. Het is altijd afgestemd op en speciaal voor jou. Doordat de zang geen bestaande woorden kent, wordt de emotionele lading van de klank leidend en houdt je op die manier uit je mentale wereld. 

Als je mij enkele jaren geleden had verteld dat ik middels mijn muziek met mensen en energie zou gaan werken, had ik je voor gek verklaard. Muziek blijkt nog magischer dan hoe ik het altijd al ervaarde, en ik laat je graag ervaren hoe die magie ook voor jou zijn werk kan doen. Met heel veel liefde en plezier maak ik voor jou en jouw geliefden, vrienden, familie of collega's een unieke op muziek en geluid gebaseerde ervaring.

Mijn naam is Ivo van Dijk, geboren te 's-Hertogenbosch in 1982. Ik ben componist, muzikant, sound healer. Vanaf mijn 15e schrijf ik mijn eigen muziek, speelde als drummer in verschillende heavy metal bands, componeer en produceer muziek voor games, film, reclame, theater, en organiseer sinds enkele jaren klankconcerten en begeleid ceremonies.

Zonder enige vorm van scholing leerde ik mezelf gitaarspelen, muziek componeren, drummen en schreef op mijn 25e een volwaardige 90 minuten durende rock opera voor een groot Symfonie Orkest. Op mijn 28e begon ik mijn studie Composition for Media aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Tijdens deze studie deed ik onderzoek naar het effect van geluid en muziek op de emoties van de luisteraar.

Na enkele jaren me minder op muziek te hebben gefocust omdat ik directeur van een bv werd, kroop het bloed waar het niet gaan kan: De muziek riep me weer, harder dan ooit te voren. Na het aanschaffen van een handpan, het ontmoeten van nieuwe mensen en nieuwe vrienden voor het leven en een inspirerende ervaring met een Shipibo sjamaan, werd mijn proces terug naar de muziek volop in gang gezet. Tijdens een ceremonie waarin Icaros (medicijn liederen) werden gezongen, ontdekte ik de kracht van intuïtieve stem klanken. Sindsdien ben ik gefascineerd geraakt door en ben me gaan ontwikkelen en verdiepen op dit gebied. Zo ontdekte ik ook 𝘎𝘢𝘭𝘥𝘳, 𝘑𝘰𝘪𝘬, 𝘒𝘶𝘭𝘯𝘪𝘯𝘨 (Scandinavische zangtechnieken), verschillende vormen van keelzang, polyfone boventoonzang en andere vormen van stemgebruik.