Individuele & Partner sessies

INDIVIDUELE &
PARTNER SESSIES

Heb je behoefte aan meer verdieping in jezelf middels klank? Middels een individuele of partner sessie kunnen we je deze verdieping bieden.

 

Ivo van Dijk verzorgt deze sessie in de Utopian Wave Recording studio te Arnhem, of op een locatie naar jouw wens. Ik kan ook bij je thuis langskomen!

Thema's als stress, burn-out, energetische blokkades, borderline of andere psychische problematiek, helderheid, inzichten en het balanseren van mannelijk en vrouwelijk energie kwamen aan het licht bij meer dan 100 voorgaande sessies, Simpelweg door het maken van muziek en het inzetten van Zielenzang (Sjamanistische zangtechnieken). Maar zeker ook niet minder belangrijk: de voorafgaande en achteraf gehouden gesprekken.

Om het meeste uit je sessie te halen, is het belangrijk om open en eerlijk de sessie in te stappen wetende dat je dit in een veilige, voor jou gezette omgeving, mag delen. 

De soundhealing sessie nemen we tevens op, zodat je deze later nog eens terug kunt luisteren.

DUUR | 90 minuten
KOSTEN | EUR 75,-
Partner, beste vriend, een ouder, je kind,  oom, tante, neefje, nichtje of andere geliefde meenemen?
Extra kosten: EUR 15,-


Heb je het financieel lastig? en voel je om wat voor reden dan ook dat je mijn hulp kan gebruiken? Stuur me een mail, leg me zo beknopt en helder mogelijk je situatie uit en wat je zoal bezighoudt in het dagelijkse leven, en ik neem contact met je op.

info@universalsoundshifts.com

+31 (0)6 51 555 667 (ook WhatsApp)

SESSIE AANVRAGEN

NOG VRAGEN? Je kunt ons mailen, bellen of Whatsappen via bovenstaande gegevens als je vragen hebt over de 1 op 1 sessies.

Ik wil graag een 1 op 1 sessie aanvragen
Ik heb een vraag (vul in het bericht veld in)
 
 
 
 
 
 

Let op, velden met een * moeten verplicht ingevuld worden!

info@universalsoundshifts.com

+31 (0)6 51 555 667 (ook WhatsApp)

Alle content van UniversalSoundShifts.com en Voicehealing.nl,  Holistic Frequency Treatment en Voicehealing © UniversalSoundShifts 2019