Voicehealing.nl


WAT IS VOICEHEALING?
Galdr, Icaro, Algysh, Joik, Light Language, Pineal Toning; Zomaar enkele namen van magische zangtechnieken uit de oudheid en uit het heden, die worden ingezet ten behoeve van heling.
Voicehealing is een helingsmethode waarbij er gebruikt wordt gemaakt van zang. In vele (sjamanistische) culturen worden verschillende vormen van stemgebruik beoefend om fysieke, mentale en energetische klachten te verhelpen.

HOE VERLOOPT EEN VOICEHEALING SESSIE?
In de behandelruimte mag je comfortabel gaan liggen. Ik stem af op jou, en breng een intuitieve zang-ceremonie ten gehore. Ik gebruik verschillende zangtechnieken, ondermeer boventoon en keelzang, om samen met je af te dalen naar de plek waar heling nodig is. Naast zang zet ik soms een van mijn drums, klankschalen, handpan of andere instrumenten in. Een sessie duurt doorgaans, inclusief een gesprek vooraf en naderhand een kopje thee, 75 minuten. In ieder geval zolang als nodig is. Er wordt tevens een geluids-opname gemaakt die je later nog eens terug kan luisteren. 


WAT BRENGT EEN SESSIE MIJ?
Velen ervaren helderheid, inzicht, rust, connectie en meer na een Voicehealing sessie. Sommigen ervaren fysieke heling. Thema's als stress, burn-out, energetische blokkades, borderline of andere psychische problematiek, helderheid, inzichten en het balanseren van mannelijk en vrouwelijk energie kwamen aan het licht bij meer dan 100 voorgaande sessies.

"Ga het zelf ervaren het is een geniale muziekreis door je gehele lichaam en mind.. ..HELEMAAL GOUD: het was voor mij thuiskomen in mijn eigen lichaam."

                    W. - 43 jaar

"De klanktherapie├źn van Ivo zijn werkend en helend. Het is heftig om de diepte in te gaan. En door Ivo's transparantie is het makkelijker om je open te stellen. Het heeft mij tot nu toe vele stappen verder gebracht. En daar ben ik hem heel dankbaar voor."

F. - 19 jaar

"De zangsessies hebben de boel flink aangewakkerd in mij. Onder een laag van blokkades, vond ik een deel van mijzelf waarvan ik nooit gedacht had dat het bestond. Ivo zijn zang is een reis die diep in jezelf gaat en hierbij voel je de connectie met het algehele bewustzijn."

S. - 26 jaar

...of heb je vragen? Mail of bel me.

info@universalsoundshifts.com

+31 (0)6 51 555 667 (ook WhatsApp)

DUUR SESSIE: 75 minuten          BIJDRAGE: EUR 75,-

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12

3181 GM Rozenburg


Momenteel heb ik een behandelruimte in Centrum Asclepeion te Rozenburg tot mijn beschikking waar ik de Voicehealing sessies verzorg. De huidige Corona maatregelen worden hierbij gehandhaafd. Desgewenst kan ik ook naar jou toe komen (bijkomende reiskosten niet inbegrepen). 

PARTNER SESSIES
Wil je samen met je partner, familielid, vriend(in) of andere geliefde komen? Dat kan. Ik reken EUR 25,- extra voor een Partner Sessie. 

OVER IVO
Van jongs af is muziek het belangrijkste deel van mijn leven. Voor verschillende bands, muziek- en theaterprojecten componeerde ik stukken, bracht verschillende albums uit, en tourde door Europa. Enkele jaren geleden, na een flinke burn-out, bracht muziek me weer naar de plek waar ik zijn moest, en klikte er iets. Mijn interesse voor andere culturen en hun mythologien waren er altijd al, maar toen ik mezelf praktiserend begon te verdiepen in Sjamanisme, en met name Seidr (oud Noorse magische traditie), viel een laatste puzzelstukje op zijn plek. De afgelopen 3 jaar begon ik met het opzetten van Soundhealings, en deed verschillende zang-ceremonies. Eerst alleen voor vrienden, later voor onbekenden. Het duurde een tijdje voordat ik accepteerde dat wat er tijdens deze ceremonies gebeurde, werkt. Hoe mooi dat ik dit nu, middels muziek, op deze manier mag doen voor anderen.

Wat er gebeurt tijdens een sessie ervaar ik als magie. De connectie met iemand op een dergelijke manier aangaan is betekenisvol, een moment van delen en veiligheid. Naast de trauma's en knelpunten die men vaak deelt, hoor ik ook dat een sessie inspirerend is geweest. Mensen voelen dat ze hun creativiteit weer willen laten vloeien. Voor mij het grootste compliment denkbaar. Ik hoop je te mogen ontvangen voor een Voicehealing.

Een korte zangsessie tijdens een van onze Ceremonial Sound Journeys.