Ecstatic Dance

DJ Bartokai
"Een samenzijn op de dansvloer is mijn doel. Jouw unieke muziekervaring beleefd op de dansvloer samen met anderen. Ik creëer een verdiepende mix door contrasten toe te voegen in mijn mix. Donker en licht, ruw en subtiel, snel en langzaam, bitter en zoet. Samen zorgen ze voor een speelse sfeer en worden al je ledematen uitgenodigd om te bewegen. Ik gebruik verschillende ritmes, genres, smaken en stijlen. Ik vind het belangrijk om goed te zoeken naar unieke muziek die je niet snel ergens anders zult horen, ook niet bij andere ecstatic dance DJ’s. Toegankelijk en uiterst dansbaar met soms een herinnering aan een vergeten track waar je wellicht nog niet ecstatic op hebt gedanst. Tijdens het draaien let ik op muzikale elementen, toonsoort, bpm en chakra energieën om een gestructureerde en toch ook intuïtieve flow in te brengen."

Links 

https://soundcloud.com/djbartokai 

https://mixcloud.com/djbartokai

https://facebook.com/djbartokai

https://instagram.com/djbartokai


GEZIEN DE AANGESCHERPTE CORONA MAATEREGELEN HEBBEN WE BESLOTEN DE ECSTATIC DANCE DIE OP 20 NOVEMBER PLAATS ZOU VINDEN, TE VERPLAATSEN TOT EEN NADER MOMENT.

BINNENKORT VERSCHIJNT ER EEN NIEUWE DATUM!

UniversalSoundShifts organiseert geregeld activiteiten waar muziek in een ceremoniele, rituele en/of helende setting ten gehore wordt
gebracht. Klankconcerten, Soundhealings, Individuele healing sessies en Ecstatic Dance zijn enkele vormen waar dit in gebeurt.

Allen hebben zij de gedeelde doelstellingen van bewustwording en het in beweging zetten van energie
ter bevordering van jouw persoonlijke groei en helingsprocessen middels muziek en klank.

DATUM
Vrijdag 20 november

TIJDEN
inloop: 19.15u
Opening: 19.30u
DJ-Live set: 19.45u
Afsluiting: 22.00u

LOCATIE

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
3181GM Rozenbuerg

ENTREE
Early bird tickets
(tot 20-10)
EUR 21,50

Regular tickets
EUR 25,50

Fiona van Zoomeren verzorgt de speciale opening van de avond. Naast het hebben van haar eigen Reiki-praktijk te Rotterdam, organiseert ze samen met UniversalSoundShifts Ecstatic Dance Rozenburg en verschillende soorten soundhealings.

Middels enkele toegankelijke fysieke en meditatieve oefeningen (ondersteunt door soundscapes van de live-band) zal ze de aanwezige dansers begeleiden naar een zo vrij mogelijk body- en mindset voordat de live-DJ-set begint

UniversalSoundShifts
is een muziekcollectief bestaande uit professionele muzikanten, actief als componisten, performers, producers, audiotechneuten en meer.

Onder leiding van Ivo van Dijk spelen de muzikanten in wisselende formaties in wisselende settings: Naast Ecstatic Dance live-band, organiseert UniversalSoundShifts sounhealings, theater en dans producties, en verzorgt muziek voor films, games, VR en andere media. 

Tijdens Ecstatic Dance Rozenburg zal de bezetting bestaan uit (v.l.n.r.)

Sophie Ansems - Viool, zang, percussie, soundscapes
Folkert van Blom - Gitaar, Ravdrum, percussie, zang
Ivo van Dijk - Handpan, Shamandrums, zang, beats

Links
www.universalsoundshifts.com

https://www.facebook.com/UniversalSoundShifts
http://www.instagram.com/UniversalSoundShifts