Over

OVER ONS

UniversalSoundShifts is een muziekcollectief wat in de breedste zin van het woord bezig is met klank en geluid. Het gezelschap doet zich voor als band, als begeleiding van danstheater, voorziet andere media (films, games) van muziek en meer. De Voicehealing  concerten worden gebracht door Ivo van Dijk. Deze concerten zijn een persoonlijke wens van Ivo die hij al een aantal jaren aan het conceptualiseren was.

 

Ivo:

"Muziek, en met name drums, waren mij al jaren bekend. Sinds mijn jeugd ben ik bezig met muziek. Ik zat op het podium met ondermeer Het Metropole Orkest, en trad in het verleden met regelmaat door ons eigen land, en daarbuiten, op. Al een aantal jaar borrelde het idee om met oude instrumenten te gaan werken. Mede sinds het actief bezig zijn met meditatie en Sjamanisme heb ik een nieuw deel van mezelf leren kennen. Dit resulteerde in een grote ontwikkeling van mezelf, maar ook mijn muziekbeleving en beoefening (meer vanuit de intuïtie, dichter bij mijn emoties). Ik begon mijn eigen verhaal beter te begrijpen. Het begon nu ook niet meer dan logisch te worden dat ik jaren achter een drumstel mijn eigen muzikale verhalen en composities in de vorm van Rock Opera's ten gehore bracht.


Voicehealing.nl heb ik opgezet als samenkomst van mijn liefde voor muziek en meditatie. Ik doe niets liever dan het delen, samen met jullie verkennen wat er gebeurt als we een muzikale reis beleven in een ruimte die vanuit liefde voor en door alle aanwezigen wordt gezet. Ik hoop je dan ook welkom te mogen heten bij een van de Holistic Frequency Treatment & Voice Healing Concerten!"

info@universalsoundshifts.com

+31 (0)6 51 555 667 (ook WhatsApp)

Alle content van UniversalSoundShifts.com en Voicehealing.nl,  Holistic Frequency Treatment en Voicehealing © UniversalSoundShifts 2019