Voicehealing Concerts
 

H E A L I N G  M U S I C  M A D E  F O R  T H E  S H I F T

Een holistische 'DOWN TO EARTH' aanpak voor krachtige heling

Middels een bijzondere combinatie van muziek, technologie en energetisch werk creëren we een plek waar je jezelf kunt verkennen, en waar je tot rust mag komen. Een plek die je kent, en die tegelijkertijd nieuw is. Drums, handpan en geluiden uit de natuur brengen je dichter bij je instinct, verschillende frequencies leiden je op een reis door je onderbewustzijn, de zang die ten gehore wordt gebracht heelt je.

 

Middel verschillende wegen willen we je kennis laten maken met de helende werking van muziek en geluid middels concerten, 1 op 1 sessies, dans evenementen...

 

Onze muziek technologische achtergrond bracht ons de kennis omtrent het inzetten van muziek en compositie voor meditatieve doeleinden. Onze fascinatie en liefde voor meditatie en Sjamanisme inspireerde de verdieping in muziek als helend middel, en leidde tot de creatie van deze concerten.


I. DRUMS - Aarding en focus

Verschillende soorten drums worden ingezet tijdens onze sessies, naast een klein scala aan ratels, shakers en klankschalen. Door het gebruik van zowel traditionele als moderne drums wordt er aanspraak gemaakt op je diepe innerlijke kennis en instincten, maar wordt je geest ook uitgedaagd creatief te zijn. Zo wordt het potentieel en zelfoplossend vermorgen in jezelf vergroot, en leer je je eigen innerlijke pad beter te bewandelen.

Aarding en focus wordt gerealiseerd door de taal van de drums...

II. SOUNDSCAPE - Het emotionele onderbewuste

Via specialistische muzieksoftware en middels een 4-weg speaker setup wordt live een zogeheten "soundscape" gecreëerd, waarbij bepaalde frequenties en muzikale gegevens op het juiste moment worden ingezet om je in een staat van 'alerte ontspanning' te brengen. Binnen deze staat van zijn wordt je uitgenodig om tot rust te komen en jezelf verder te onderzoeken om zo te helen. We stemmen af op de frequenties van de aarde door drumritmes, de soundscape geleidt ons naar het onderbewuste deel van onze geest.

III. VOICE HEALING -Heling

De vorm van zang die wordt gebracht is voornamelijk gebaseerd op boventoonzang, die vanuit gevoel en improvisatie wordt gebracht, en daardoor elke keer anders klinkt. Onze verdieping in het zogeheten Galdr bracht meer verheldering over wat deze zang betekent en brengt:

 

  • Galdr (mv. galdrar,Oudhoogduits galstar, Oudnoords galdr, Oudengels gealdor) was in de voorchristelijke oernoordse cultuur van Kelten en Germanen tot in de Middeleeuwen de term voor bezwerende tovergezangen. Zij gingen meestal gepaard met bepaalde rituelen.

 

In de Scandinavische mythen en sagen spreekt men over Galdr en het gebruik hiervan voor verschillende doeleinden. Specifiek wordt genoemd dat Odin (en andere karakters uit de verschillende sagen) deze zang gebruikte voor heling. Een functie van klank en muziek die in oude culturen over de hele wereld bekend is, en waar vanuit de geestes,- en natuur-wetenschappen ook steeds meer licht op wordt geschenen: De helende kracht van muziek heeft positieve effecten op onder meer depressie, stress en het algemeen functioneren van de hersenen.

 

Door het zetten van de ruimte met behulp van meditatie, muziektechnologische middelen en instrumenten als drum , kan de zang optimaal worden ontvangen en zijn werk doen. Als je na het bijwonen van een sessie nog vragen hebt, ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen.

info@universalsoundshifts.com

+31 (0)6 51 555 667 (ook WhatsApp)

Alle content van UniversalSoundShifts.com en Voicehealing.nl,  Holistic Frequency Treatment en Voicehealing © UniversalSoundShifts 2019