Agenda

AGENDA

Bij Yourpulse in 's-Hertogenbosch organiseren we de komende tijd een aantal concerten op de volgende data:

Zo. 19 mei 2019
(volle maan)

15.00 tot 17.00

Inloop vanaf 14.45

Do. 30 mei 2019

19.30 tot 21.30

Inloop vanaf 19.15

Vr. 14 juni 2019

19.30 tot 21.30

Inloop vanaf 19.15

Verder naar beneden op deze pagina kun je de thema's bekijken van waaruit we werken.

RESERVEER JE PLEK!

Vul onderstaande gegevens in om een plek te reserveren voor een van de concerten. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
 
 
Zondag 19 mei - 15:00
Donderdag 30 mei - 19:30
Vrijdag 14 juni - 19:00
 
1
2
3
4+ (bekijk ook GROEPEN voor besloten concerten)
 
Ja, ik wordt graag op de hoogte gehouden over toekomstige concerten
 

Let op, velden met een * zijn verplicht

om ingevuld te worden!

*Waarom op basis van donatie?

Zoals je kunt lezen op de pagina "Over ons" zijn deze concerten een process van ontwikkeling en iteratie geweest. We willen mensen graag kennis laten maken met "deze" vorm van klankconcerten. Om deze rede is onze insteek dat we de komende periode de bezoekers op basis van wat zij de concerten achteraf waard vinden, willen uitnodigen de concerten bij te wonen. Samen het nieuwe ervaren!


Yourpulse - Annick Burger

De klankconcerten vinden plaats in de ruimte van en samen met Annick Burger van Yourpulse. Na een omzwerving van 18 jaar kwamen Annick en ik, vroegere middelbare school klasgenoten, elkaar via de digitale weg weer tegen en spraken daarna regelmatig af. We waren klaarblijkelijk beide hetzelfde pad aan het verkennen. Samen kwamen we tot het concept voor een aantal klankconcerten die vanaf nu bij te wonen zijn op locatie van Yourpulse Jan Olieslagerstraat 3,
's-Hertogenbosch.

THEMA'S

AARDING

Aarding is een fenomeen wat aangetoond fysieke en mentale voordelen heeft. Door het combineren van een paar lichte fysieke oefeningen en het gebruik van drums en zang, leer je de connectie met het magnetische veld van de aarde te voelen.

Deze connectie zorgt ervoor dat de verschillende lagen van je gestel (mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel) gaan circuleren. Hierdoor kan er genezing plaatsvinden en wordt er ruimte gemaakt in deze verschillende lichamen om zo dichterbij je ware zelf te komen.

HET VROUWELIJKE EN HET MANNELIJKE

In ieder van ons schuilt het goddelijke mannelijke en het goddelijke vrouwelijke. Als maatschappij zijn we op zoek naar een herstel van deze balans, zowel op individueel als collectief niveau. Deze onbalans zorgt er mede voor dat in onze belevingswereld zaken als stress, burn-out, depressie etc. hoogtij vieren. Resultaten van een te ver doorgeschoten mannelijke energie (controle op zaken willen houden, geen ruimte kunnen geven aan de emotionele wereld, overbelasting van werkzaamheden creëren, opgeblazen ego) of vrouwelijke energie (laag zelfbeeld, stagnatie in functioneren, sociale stoornissen en angsten).Door het contact tussen beide energieën, te genezen, leer je beter je eigen pad te bewandelen en focus te houden op zaken die goed voor je zijn: wie zijn belangrijk voor je, waar verlangt je hart echt naar? De connectie met je creatieve zelf wilt zich laten zien, geef het de ruimte die het verdient.

KOSMISCHE CONNECTIE

Vanuit een goede aarding kan er worden gewerkt aan jouw kosmische connectie. Gevoelens die resulteren uit een gemis met deze verbinding zijn onder andere eenzaamheid, een diep gevoel alleen te zijn in deze wereld, jezelf wegcijferen voor anderen, je anders voelen, angst verbinding te leggen en meer. Een zelfbeeld wat op langere termijn naar ernstige stoornissen kunnen leiden.


Het herstellen van deze verbinding helpt je deze gevoelens een betere plek te geven, waardoor je zo de tools aangereikt krijgt zelf verder te werken aan wie je wilt worden, waarin je op jezelf kan en mag vertrouwen.

info@universalsoundshifts.com

+31 (0)6 51 555 667 (ook WhatsApp)

Alle content van UniversalSoundShifts.com en Voicehealing.nl,  Holistic Frequency Treatment en Voicehealing © UniversalSoundShifts 2019